Contracting Technology above 2.000 m2

[PDF]

Életképek az ENSI életéből

Ensisnek lenni jó :)))


Bár keményen dolgozunk, nálunk nem csak a munkáról szól az élet. Munkaidőben és munkaidőn túl is sok a közös élményünk. Ezekből adunk egy kis ízelítőt.

 

Facebook oldalunkon még több infót/fotót találsz. Munka és vidámság egy helyen. Nézd meg, kövesd/lájkold FB oldalunkat!

 

 

 Igazi bajai halászlé - 2020. szeptember 

 

Egy igazi bajai halászlével köszöntöttük az őszt.  

 

 

 

 

 Duna-parti bográcsozás - 2020. augusztus 

 

A már hagyománnyá vált közös Duna-parti bográcsozással búcsúztattuk a nyarat.  

 

 

 

 

 Mátra-Sástó csapatépítő - 2020. július 

 

A júliust kétnapos csapatépítővel indítottuk a Mátrában, túráztunk, játszottunk, kalandparkban jártunk, és ami a legfontosabb, értékes közös időt töltöttünk el együtt.  

 

  

 

 

 

 Pál-völgyi barlangtúra - 2019. augusztus

 

Augusztus utolsó napján, amikor még tombolt a meleg, ENSI-s programként egy jó kis barlangtúrát választottunk. A Pál-völgyi-barlangba látogattunk el, ahol a természet föld alatti csodáival, cseppköveivel ismerkedhettünk meg. Klassz volt a klíma is, mintha az ENSI csinálta volna :).  

 

 

 

 

 Bográcsozás a Római parton - 2019. július

 

A "Kék Rombusz" a Római-parton júliusban bennünket várt a legjobb mexikói és kolumbiai salsákkal, megalapozva a jó hangulatot a főzöcskéhez. Egy szép nyári este, forró bográcsgulyással, jóféle hűsítőkkel, nagy beszélgetésekkel - kell ez nekünk! 

-

 

 

 

 Bowling party - 2019. június

 

Sport, játék, szórakozás. Egy bowling partyn minden megvan, mi testnek és léleknek ingere. Óriási verseny volt, mindenki győzni akart, és mindenki győzött, aki eljött. Mert Ensisnek lenni jó! :)

 

 

 

 

 Rafting és kanyoning túra Szlovéniában - 2019. május

 

Nagyon vágytunk már a szabadba, a napsütésre, így Bovecet vettük célba, hogy túrabakanccsal, esőkabáttal és nagy lelkesedéssel neki vágjunk a májusi, négy napos rafting és kanyoning túránknak, amit a Hungaroraft szervezett a számunkra.

Igazi sportos élmények és rengeteg kihívás várt ránk. Szembeszálltunk a víz erejével, a zord időjárással. Próbára tettük magunkat a levegőben és a szárazföldön egyaránt. Esténként jókat ettünk, ittünk, beszélgettünk. A közös kaland még jobban összekovácsolt bennünket.

 

Ensisnek lenni jó :)!

 

 

 

 

 Para Hotel - Nem paráztunk, kiszabadultunk! - 2019. április

 

Új izgalmakra vágytunk, így áprilisban az ENSI-s csapat a szabadulós játékra szavazott. Ilyen programunk még nem volt, és ide is csak olyanok jelentkeztek, akik még nem próbálták ki a szabadulós játékok egyikét sem korábban, így azért volt némi izgalom a csapatban.

 

Amint ránk zárták az ajtót, hátralévő perceink meg voltak számlálva. Nem lennénk ensisek, ha bent ragadtunk volna, és nem is, kiszabadultunk! Hogy hogyan, azt nem áruljuk el, jusson az izgalmakból másnak is. Remek szórakozás volt, ajánljuk másnak is!

 

 

 

 

 25 éves az ENSI Kft. - Köszöntöttünk, ünnepeltünk :)

 

Boldog születésnapot! Idén márciusban volt 25 éves az ENSI. Örömmel köszöntöttük fel az alapítónkat, Németh László ügyvezetőt, mert tudása, kitartása, üzleti- és szociális hozzáállása példamutató a számunkra.

 

Örülünk, hogy vele, mellette dolgozhatunk, és részesei lehetünk a cég sikereinek. További terveihez jó egészséget, jó lehetőségeket, jó csapatot és sok sikert kívántunk! Ensisnek lenni jó :)

 

 

 

Karácsoni party vacsorával, koncerttel, tánccal, jó kedvvel - 2019.12.21

 Ezt jól kifőztük - Kuktaparty :) - 2019. február

 

Nemcsak a hasukat szeretik, a főzést is élvezték a "a fiaink". Látjuk ugye, többen voltak, mint a lányok! És nemcsak érdeklődtek, ügyenes serénykedtek a konyhában is. A főzöcske után jóízűen fogyasztottuk el a menüt, és megállapítottuk, a szakács kitűnő munkát végzett:)!

 

 

 

 

 Karácsonyi party vacsorával, koncerttel, tánccal, jó kedvvel - 2019.12.21

 

December 21-én, az év utolsó munkanapján az ENSI pazar programmal és ünnepi fogásokkal búcsúztatta az évet. Cégünk fennállásának legnagyobb karácsonyi vacsoráján közel 140 fő vett részt. 

 

Ügyvezetőnk rövid köszöntője és programismertetője után minden egység munkáját külön-külön megköszönte és boldog ünnepeket kívánt.

 

 

Ezt követően a Budapest Wolves Cheerleaders fiatal táncos lányainak bemutatója csak fokozta a jó kedvet.

 

 

Mire véget ért a tánc, terülj-terülj asztalkám várt ránk a legfinomabb ünnepi fogásokkal. Volt ott lazacos, kacsamelles előétel, újházi tyúkhúsleves, töltött káposzta, marhapörkölt, harcsapaprikás, baconos sertésszűzérmék, madártej, somlói galuska és diótorta is.

 

Vacsora után Veres Mónika eMeRTon-díjas énekesnő és zenekara adott egy fergeteges koncertet. A táncparketta sem maradt üresen, már a koncert alatt többen felálltak, így igazi buli lett a karácsonyi vacsorából. 

 

Az ünnepi est során a szomjúságát mindenki kedvére csillapíthatta, és a cégvezetés még arra is odafigyelt, hogy az autósok sofőrszolgálatot kapjanak, a vidékiek számára pedig szállást is szerveztek.

 

Boldog karácsonyt, Boldog új évet! Éljen az ENSI, éljenek az ENSI-sek!

 

 

 

 Vízipark, sportlövészet, bográcsozás és egy szuper kiállítás a repertoárban

 

Nálunk minden hónapban történik valami izgalmas dolog a munkán túl is. Az ENSI-s őszi/nyári szabadidős, szórakoztató programok sok új és közös élménnyel gazdagítottak bennünket.

 

Júliusban tombolt a nyár, így az Aquaworld-ös víziparadicsomra esett a választásunk. A legtöbbünk még nem járt ott, de most már tudja, hogy kihagyhatatlan élmény. Korosztálytól függetlenül, aki ide betéved, csobbanás, csúszka ezerrel :)

 

Augusztusban sem csak a fiúk remekeltek a budaörsi sportlövészeten, mert a lányok is örömmel próbálták ki magukat. Érdekes, izgalmas élmény volt, és persze, ilyenkor a gyomrunk sem marad üres..

 

Szeptemberben olyan csodás időnk volt, hogy a Római parton az Orange Bike-ot választottuk a péntek esti kikapcsolódásra. A jó hangulatot a hely biztosította, no meg a közös bográcsozás!

 

Mert főzni jó, de enni méginkább :) És hát a jó gulyás itatja is magát, ez sem maradt el. Estére eléggé lehűlt a levegő, jól is esett egy kis borozgatás. Nálunk érték a mérték.

 

Október a kultúra hava az ENSI-s programok között. A Világ Múmiái kiállításon jártunk, ahol feltárultak a titkok a síron túl is. Bár mi - ENSI-sek - a jövőt építjük, érdekel bennünket a történelem és a tudomány modernkori ötvözete ebben a megvilágításban is.  Ha Te is szeretnéd megnézni ezt a hihetelen kiállítást, itt tudsz tájékozódni. 

 

Novemberben egy jó kis közös mozizás hozta össze a társaságunkat.

 

 

 

 Ha csütörtök, akkor gyümölcsnap!

 

Fontos számunkra, hogy jó egészségben tudjuk az összes kollégánkat, ezért az egészséges életmód jegyében bevezettük a rendszeres gyümölcsnapot.

 

Minden második hét csütörtökén gyümölcsnap! Jön a friss, ropogós, színes, szagos gyümölcsösláda, amiből mindenki a kedvére válogathat. Harapj bele, edd, élvezd :)))

 

 

 

 

 

 Kipróbáltuk a negatív dölésszögű falakat is :)

 

A tavasz lezárásaként kiléptünk a komfortzónánkból és ellátogattunk Budapest egyik legkomolyabb falmászó termébe, az óbudai Spider Clubba. Csapatunk most is bebizonyította, hogy micsoda bátorság és kitartás lakozik bennük, hiszen mindenki erején felül teljesített a falmászás során.

 

Profi oktatóink segítségével kipróbáltuk a negatív dőlésszögű falakat is! Ez volt az első ENSI-s, közös falmászásunk, de biztosan nem az utolsó. :)

 

 

 

 

 Újabb stadiontúra az ENSI szervezésében

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén ismét megrendezésre került a „Groupama Stadiontúra” az ENSI kft. szervezésében. A résztvevő egyetemisták a Budapesti Műszaki Egyetemről érkeztek, hogy felfedezzék az Arénát épületgépészeti szempontból.

 

A túrát cégünk minőségbiztosítási igazgatója, Kulcsár Attila vezette. A bemutató több mint két órán keresztül tartott, így a látogatók a tetőn található gépháztól egészen a pincéig, minden érdekességet megtudhattak Európa egyik legmodernebb stadionjáról.

 

Látogatóink köszönetet mondtak a remek programért, a sok értékes információért. Öröm volt számunkra is ez a közös program, a sok kérdés, és az érdeklődő tekintetek.

 

 

 

 

 Teqball, lábtengó és építészet másképpen :) - áprilisi móka!

 

Április hónap utolsó csütörtökén csapatépítőt tartottunk, hogy jobban megismerjük egymást, és hogy még sikeresebben menjenek a munkanapok. Kipróbáltuk a Teqball-t, lábtengóztunk, mérnöki pontossággal tornyokat építettünk tervrajzokból, "én még soha" játékot játszottunk, valamint finomakat ettünk-ittunk.

 

 

 

 

 Húsvéti Bowling Party az ENSI-nél! 

 

Bowling partyval ünnepelte a Húsvétot az ENSI csapata. Szuper este volt, finom pizzák, jó hangulat, és bajnok gurítások jellemezték az estét. 

 

 

 

 

 

 Köszönet a 15 éves kiemelkedő munkáért és a hűségért!

 

Ez az év is igen eseménydús volt cégünknél, de ilyenkor, év végén találunk alkalmat arra is, hogy egy kicsit ünnepeljünk. Volt is okunk rá!!!

 

2017-ben három kiemelkedő munkatársunk 15 éve, hogy már tagja az ENSI csapatának. Ez nagy szó, nagy idő a mai világban! Odaadó munkájukat és hűségüket Németh László, az ENSI ügyvezető igazgatója ünnepélyes keretek között köszönte meg, és egyben átadott egy szép, gravírozott emlékplakettet is. 

 

Ünnepeltek balról jobbra:Kulcsár Attila minőségbiztosítási igazgató, (Németh László ügyvezető igazgató), Mészáros József építésvezető, Urkom Zoltán építésvezető.


 

Az ünneplést december 20-án, az évzáró vacsorán folytatni fogjuk, ahol lesz alkalmunk koccintani is velük, és inni az egészségükre, a hűségükre!

 

 

 Közel 20 ENSI-s kisgyerek várta Joulupukkit 2017-ben!

 

Joulupukkinak idén is rengeteg feladata volt, de a rénszarvasainak segítségével az ENSI-be is megérkezett.

 

Évről-évre növekszik az ensis csemeték létszáma, így az idén már közel 20 gyermek várta a Mikulást. Sok szép ajándékot kaptak a gyerekek. Mivel mindenki jól viselkedett, így a virgácsok a Mikulás zsákjában maradtak :).

 

 

Jövőre is várjuk Joulupukkit, remélhetőleg még több gyermekkel.FTC stadiontúra - 2017. április

 

Csaknem 40 fő Hallgató látogatott el hozzánk a Budapesti Műszaki Egyetemről "FTC Stadiontúra" rendezvényünk keretében. A stadion gépészeti kivitelezési munkáját cégünk nyerte el, amellyel az Groupama Aréna Európa egyik legmodernebb stadionja lett. 2015-ben "Építőipari Nívódíjat" kapott. Szerettük volna megmutatni a fiatal, pályakezdő energetikus és épületgépész Hallgatóknak egyik legkülönlegesebb munkánkat, illetve népszerűsíteni cégünket az egyetemisták körében. Bízunk benne, hogy több látogatót később viszont láthatunk majd az ENSI színeiben. 


További fotókért kattintson ide: https://www.facebook.com/ENSIKft/posts/772563002910673  

 

Ezúton szeretnénk megköszönni a Budapesti Műszaki Egyetem Épületgépész Szakosztályájának és a Groupama Arénát üzemeltető Lagardere Sports Hungary Kft-nek a szervezésben való közreműködését. Az ENSI Mikulás a Karcagi Menhely kutyusaira is gondolt! 

 

Ismét meglátogattuk a Karcagi Menhelyen élő árva kutyusokat.

 

Sajnos a Mikulás sem tud minden kérést teljesíteni, így álomgazdit nem tudtunk vinni a kutyáknak, de egy kis táp, fertőtlenítő, meleg pokrócok, törölközők azért jutottak a puttonyba.

 

Horváth Krisztina kolléganőnk lelkesen segítette a Mikulás munkáját, szorgosan pakolta ki a csomagokat és adta át Nemes Tímeának a Karcagi Menhely vezetőjének. Krisztina már tervezi a következő összefogást a kutyusoknak, bízunk benne, hogy 2017. tavaszán ismét eljutunk a Karcagi Menhely négylábúihoz.

 

A menhelyet életben tartó kis csapatnak kívánunk békés, boldog ünnepeket, a gazdira váró kutyusoknak pedig szerető gazdit! 

 

 
"Jó emberek dolgoznak az ENSI-nél" - mondta a Mikulás 2016-ban is!

 

December 2-án nagy izgalom volt az ENSI irodában, ugyanis az ENSI-s gyerkőcökkel együtt vártuk a Mikulás érkezését

 

A Mikulás idén sem érkezett üres puttyonnyal, a gyerekek pedig hangos énekléssel köszönték meg a Mikulásnak a régóta áhított játékokat. 

 

A Mikulásnak nagyon sok teendője volt még, így tovább is állt vadiúj gurulós szánjával, de öröm volt nézni, ahogy a gyerekek hatalmas mosollyal csomagolják ki az ajándékokat. Igazán meghitt pillanat részesei lehettünk, jó volt újra együtt lenni a Mikulással.

 

Németh László Ügyvezető Igazgató Úr is átvette ajándékát a Mikulástól és megköszönte neki, hogy idén is meglátogatta az ENSI-s dolgozókat és gyermekeiket. Jövőre is nagyon várunk Téged, Mikulás!

 

 

Karcagi Menhely és Gyepi - Összefogtunk az árva kutyákért - 2016 június


Június elején gyűjtést indítottunk Horváth Krisztina, lelkes kolléganőnk irányításával a Karcagi Menhely és Gyepi árva kutyáinak megsegítéséért.

 

A nehéz helyzetben lévő vidéki menhelyen több mint 250 kutyáról kell gondoskodnia egy maroknyi csapatnak. Mivel civilek tartják életben a menhelyet, komoly feladatot jelent számukra a kutyák mentésén, elhelyezésén kívül a mindennapi ellátásuk is.

 

A két hónap alatt sikerült összegyűjteni (csak a nagyobb tételeket kiemelve): 196 kg száraz tápot, 54 kg tésztát, 12 kg rizst, 63 kg kutyakonzervet, 17 l fertőtlenítőt, 9 zsák ágyneműt, pokrócot, törölközőt és egyéb ruhaneműt. Mindez nem ment volna lelkes dolgozóink és a velünk kapcsolatban álló kutyabolondok segítsége nélkül.

 

Kettő alkalommal jártunk a menhelyen és vittük el nekik az összegyűlt adományokat. Az álomgazdira váró kutyákon kívül megismertük azokat a köztünk élő angyalokat is, akik emberfeletti munkát végeznek, időt és energiát nem sajnálva mindent megtesznek azért, hogy a bekerülő kutyáknak könnyebb és jobb legyen.

 

Ezúton is köszönjük és hálásak vagyunk Nemes Tímeának, a Karcagi Menhely és Gyepi vezetőjének és fantasztikus csapatának az állatokért végzett mindennapi munkájáért. 

 

További képekért keresse fel facebook oldalunkat!

 

 

 

 Bajóti túra hegymászással megspékelve - 2016 május

 

Május utolsó hétvégéjén felkerekedtünk, és a jó időt kihasználva túráztunk a Gerecsében :). Egy 10 km-es séta után profi hegymászóknak - Túrós Attilának, Dékány Máténak, Héjja Bálintnak -, na meg a bátorságunknak köszönhetően, leereszkedtünk a bajóti Öreg-kőröl.

 

 

Nem mindennapi élményben volt részünk, nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon köszönjük Nekik, és persze az ENSI-nek is, hogy ilyen élményben lehetett részünk! További fotók...Mit hozott a Mikulás 2015-ben?


2015 december 4-én több mint 20 csillogó gyermek szempár várta a Mikulást az ENSI-ben.

 

A szülők Nemcsak Budapestről, hanem Nyíregyházáról, Bátonyterenyéről, valamint Békés és Szolnok mellől is elhozták a gyerekeket! A legfiatalabb alig múlt 9 hónapos, a legidősebb 14 éves volt. 


Fél hatkor, amikor már forró volt a hangulat, betoppant a Mikulás, aki megénekeltette a gyerekeket, meghallgatta a verseket, mert volt ám aki verssel készült!  Bővebben...

 

 

 

 Egy kis játék és versengés mindig felpezsdíti az életet a cégben

 

"Jó szóval oktasd, játsszani is engedd!" - Megfogadtuk Makarenko tanácsát. Új játékokat kaptak munkatársaink, és azóta mintha a munka is jobban menne:)

 

 

 

Mi is csatlakoztunk a Dévai Mikulástúrához - 2014.

 

Megjött a Mikulás!A "Dévai Mikulástúra" majdnem 10 évvel ezelőtt kezdte meg tevékenységét. A karitatív akció keretében Böjte Csaba ferences szerzetes árvaházainak, otthonainak és egyéb intézményeinek csillogó szemű lakóihoz látogatnak el, hogy a számunkra összegyűjtött ajándékokkal, adományokkal segítsék a mindennapjaikat, és boldogabbá tegyék az ünnepeket.

 

Idén mi is segítettünk. Kollégánk, Szilágyi Gergő kezdeményezte, fogta össze, és szervezte meg az egészet. További részletek...


 

Nálunk is járt a Mikulás!

 

2014-ben is ellátogatott hozzánk a Mikulás. Munkatársaink gyermekei izgalommal várták a piros sapkás, nagy puttonyos, ősz szakállú tél apót, a Mikulást, aki sok finomsággal és kedves szóval örvendeztette meg a gyerekeket.

 

Ezen a délután felnőtt és gyermek együtt játszott az ENSI irodában, mert megnyílt az ENSI vidámpark, ahol vidám nevetés töltötte be a teret.

 

 

 

 Célba vettük a piacot!

 

Az NBGS Hungary Kft.-vel nemcsak a munkakapcsolatunk kiváló, tudunk mi jókat nevetni, csatázni is.  Bankó Zsoltnak köszönhetően, óriási hangulatban és elszántsággal célba vettük a piacot.

 

 

 

 

 A Gól-bisztró és az új iroda még inkább összehoz bennünket

 

2014. őszén új irodába költöztünk. Gyönyörű, világos, tágas az új irodánk a Fradi-stadionban.

 

Mindennek jutott bőven hely, mégis közelebb kerültünk egymáshoz.

 

Remek kávét adnak a Gól-bisztróban, kitűnő a menü, és ha szépen süt a nap, ebédidőben még egy kis séta is belefér. Az új helyünk több mint egy iroda, több mint egy munkahely. Aki eljön hozzánk, az meglátja, így van ez.

 

 

 

 DHL focikupa - Húsvét előtti hajrá a vecsési focipályán


2014. április 12-ére, szombatra esett a DHL saját szervezésű focikupája, amelyet a vecsési futballpályán szerveztek meg. Bíró által vezetett, 2x10 perc hosszú mérkőzések voltak. Örültünk a jó időnek, megvolt a jókedv is, a jó hangulatú, ám sportszerű küzdelemhez pedig volt négy nagyszerű csapat. 


Négy csapat nevezett a játékba:
DHL Globál, DHL Supply Chain, Ócsai Hetikettő, ENSI Kft.

Csapatunkról, eredményeinkről itt olvashat bővebben... 

 

 

 

 Airvent focikupa

 

ENSI focicsapat - Airvent focikupa, 2012.11.17., Üllő2012. késő őszére is jutott az izgalmakból focicsapatunk számára.

 

Az Airvent focikupát november 17-én, Üllőn, a Városi Sportcsarnokban rendezték meg. Nyolc építőipari cég mérte össze a tudását a pályán: Airvent, Ensi, Temesvári Tervező, Ventrade, Czakó, Fairtech, Körös Consult és a Techno-csek.

 

Részletek, fotók, góllövőink: Airvent focikupa

 

 

 

 Indoor Üzleti Liga Országos Labdarúgó Bajnokság


ENSI focicsapat - Indoor Üzleti Liga, 2012. 02.25. - SzékesfehérvárÍgy kezdődött... A szabadidejükben is összejáró fiatal munkatársaink zöld utat, anyagi támogatást is kaptak az ENSI focicsapat megalakítására, és az Indoor Üzleti  Liga országos, céges labdarúgó bajnokságba történő benevezésre.

Itt látható az első, ENSI színekben pályára álló csapatunk. De kik is képviselték a céget?

 

Részletek, eredmények, élményfotók:
Indoor Üzleti  Liga országos labdarúgó bajnokság.

 

 

      ENSI Building Engineering, Technological and Energetical Constructing Ltd. - HVAC installation in Buildings over 2.000 m2


Services


 • Assessment of needs, quoting
 • HVAC design
 • Operational and energetical consulting
 • Complete implementing and constructing of HVAC system
 • Installation of industrial manufacturer technologies
 • Full implementation of energetical, operational projects
 • Acquisition of HVAC equipments
 • Technical control of HVAC
 • Licensing of HVAC
 • Service and maintenance

 

 

Specialties


 • Energetical investments
 • Industrial plants
 • Business centers, office blocks
 • Commercial installations
 • Other, special buildings, e.g. embassies, large kitchens, film studios, musical centers, etc.

          HVAC implementing

 


Clients - Partners


 • Construction general contractors
 • Real estate developers
 • Industrial customers


Countries, where we work


 • Hungary
 • Russia
 • Poland
 • Germany

 

 

Values - Aspirations


 • Quality
 • Reliability
 • Efficiency
 • Human relations
 • Team work - with engineering and human aspects


        Commitment in the frontline.

   

    Contacts


     Office address:

    ENSI Kft.

    Groupama Aréna (Fradi-stadion)
    Budapest,
    Üllői út 129., I. emelet

    H - 1091


    Phone: +36 1 248-2199
    Fax     : +36 1 248-2190

    Direct e-mail: Click here!


                             


 

       Ensi Kft. - Quality Assurance Systems: MSZ EN ISO 9001:2008 / 2015.november;  MSZ EN ISO 14001:2004 / 2017. november

       Innovative solutions: HVAC systems for cleaning room technology, environment-orientated and energy-saving HVAC systems implementing

       All that is HVAC: Cooling, heating, ventilation, air conditioning, compressed air, water, canal, gas, fire water, rain water systems, fire protection, sprinkler system,

     HVAC insulation, builiding automation.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk